fbpx

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile generale de vânzare se aplică vânzărilor de bunuri oferite de către S.C. New Catwalk S.R.L. prin intermediul site-ului www.lenjerielisca.ro, și respectă legislația în vigoare.

În accepțiunea acestor termeni,

Cumpărător: o persoană fizică sau juridică, care emite o comandă.

Vânzător: S.C. New Catwalk S.R.L., RO27771651, J12/2062/2010, sediul social: str. Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj.

Comandă: un document trimis prin intermediul site-ului sau prin e-mail, telefonic, prin care cumpărătorul specifică produsele și cantitățile solicitate, precum și datele complete de facturare și livrare. Comanda are valoare contractuală în momentul în care este confirmată de către vânzător. După confirmare, vânzătorul se obligă să respecte termenii de livrare conveniți, iar cumpărătorul se obligă să respecte termenii de plată.

Date personale

Datele personale solicitate de către vânzător conțin:

– în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care va fi contactată persoana pentru predarea coletului.

– în cazul persoanelor juridice: numele firmei, CUI, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care va fi contactată persoana pentru predarea coletului.

Aceste date for fi folosite de către vânzător exclusiv în scopul înregistrării comenzii și livrării în bune condiții, și nu vor fi înstrăinate către terțe părți. În cazul plății prin card bancar, datele nu vor fi memorate în nici un fel de către vânzător.

Prețuri

Toate prețurile sunt în lei și includ TVA.

Prețurile de pe site nu sunt obligatoriu la fel cu cele din magazine, și nu constituie o obligație de a vinde din magazin la prețurile de pe site.

Stoc

Toate produsele prezentate pe siteul www.lenjerielisca.ro sunt pe stoc, gata de livrare, disponibile în magazinul din Cluj.

Produsele marcate cu Stoc epuizat sunt produse care urmează sa fie aduse din nou.

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin e-mail sau prin telefon.

Promoții

Promoțiile nu se cumulează și se consideră în limita stocului disponibil. Data limită a unei promoții se afișează pe bannerul corespunzător pe site. Comenzile on-line vor beneficia de promoție până la acea dată inclusiv.

Confirmarea comenzii

Odată cu confirmarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Schimb de produse

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform Ordonanța urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii (reglementează informațiile ce trebuie oferite consumatorilor în stadiul precontractual) și Legea nr 365/2002 privind comerțul electronic republicată în temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea și completarea Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Dacă doriți schimbarea unui produs, puteți face solicitarea de schimbare în termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.

Din motive de igienă nu se pot returna produse de lenjeria intimă: chiloți, boxeri, tanga, slipi, sutiene, sutiene silicon, seturi care conțin chiloți sau articole intime, ciorapi.

De asemenea nu se pot returna produse care prezintă semne de uzură, au fost purtate, folosite, cu etichete rupte.

Produsul pe care doriți să îl schimbați trebuie sa fie nou, nefolosit, cu toate etichetele, însoțit de bonul fiscal sau factura în original, precum și de formularul de retur completat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat de client prin e-mail.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea acestuia și de a-l expedia înapoi clientului pe cheltuiala acestuia.

După recepția produsului trimis de dvs. și constatarea că este nefolosit, produsul va fi schimbat.

Înainte de a trimite orice colet către noi, vă rugam să ne anunțați în prealabil, telefonic sau prin e-mail.

Returul produselor noi, nefolosite

Conform legislației din România puteți să returnați produsele cumpărate de pe www.lenjerielisca.ro în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea lor.

Dacă doriți să returnați sau să schimbați un produs, conform OU34/2014 trebuie să completați și să ne trimiteți un formular de retur, pe care îl găsiți accesând contul dvs. pe site.

Produsul returnat trebuie să fie nou, nefolosit, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile și documentele de care dispune și cu care a fost expediat de magazinul nostru.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul transportului pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

Returnarea banilor se va face în contul bancar indicat de cumpărător pe formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea de către furnizor a produsului returnat.

Returul produselor defecte sau livrate greșit

În cazul în care primiți produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii/recepției, vă rugăm să completați în mod obligatoriu un proces verbal pe care vi-l pune la dispoziție agentul de livrare. În lipsa acestui proces verbal de constatare, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricație sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactați în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați prin telefon acest lucru în termen de 24 de ore, pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.

Costurile de retur al produsului defect sau livrat greșit și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de www.lenjerielisca.ro.

În cazul situațiilor sus menționate vă rugăm sa ne anunțați cele întâmplate în e-mail la adresa office@lenjerielisca.ro.

Produse deteriorate

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Ordonanța de urgență nr.34/13.06.2014

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Următorii termeni și condiții privind protecția datelor cu caracter personal sunt concepuți pentru a informa vizitatorii website-ului www.lenjerielisca.ro, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturile Utilizatorilor privind aceasta prelucrare, în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (“GDPR”).

S.C. NEW CATWALK S.R.L., care administrează website-ul www.lenjerielisca.ro este, în conformitate cu GDPR, operator de date cu caracter personal și, prin urmare, este responsabil pentru procesarea acestora. Pentru întrebări sau solicitări privind exercitarea drepturilor Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactați pe adresa de email: office@lenjerielisca.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Furnizorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează clienții săi.

Prin înscrierea pe site sau efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, clienții declară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a vânzătorului și își dau acordul expres și neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate și utilizate.

Vânzătorul nu va dezvălui nici un fel de informație despre clienții lui sau fără a primi mai întâi consimțământul expres al acestora în această privință. În același timp însă, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Coșul meu
Închide Favorite
Close Recent vizualizate
Categorii
Părerea Clienților Noștri
din 145 recenzii